Süper Araba Charlie 2 (DVD)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
11 yaşındaki yetim olan FELIX yaşlı bir ailenin yanında kalmaktadır.6 yıl önce ayrıldığı kardeşi Charlie yi özlemiştir ve onu bulmak ister. Bunun üzerine FELIX 4 silindirli bir hurdadan gerçek bir araba imal eder. Fakat bu araba diğerlerinden farklıdır çünkü konuşabilmektedir ! Charlie II ismini alan bu araba dünyayı gezmek görmek istiyordur ama bunun için bir sürücüye ihtiyacı vardır. Ne zaman Felix onun bu ihtiyacını karşılar, o da Felix in kardeşini bulmaya yardım edecektir. Bu muhteşem yazılım programı, Anne Dixon ın amcası adına yapaysal zekayı araştırmasının sonucudur. Programının kullanıldığını öğrenen Anne, Felix ve Charlie II ye oyun oynamaya karar verir.

Anne ‘nin bilmediği bir başka şey ise amcasının onun yardımıyla bir dövüş robotu geliştirmek istemesidir. Anne amcasının bu isteğini öğrenince her ne kadar Felix den çok

hoşlanmasa da onların tarafına geçer. Beraber Felix in kardeşi Charlie yi aramaya koyulurlar. Bu üçlü sadece Anne nin amcasıyla baş etmek zorunda kalmazlar aynı zamanda Charlie nin kumar borcu olduğu 2 kumarbaz tarafından da takip edilmektedirler. Muhteşem araba Charlie nin sadece güzel bir kalbi olmasından başka önemli bir özelliği daha vardır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri