Suçluluk Duyguları Klasik Müzik üzerine bir kaç soru

manikdepresif

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik üzerine bir kaç soru

merhabalar, biz üç ev arkadaşı bayanız . sitenizi keşfedeli kısa süre oldu. aslında tamamen tesadüf eseriydi. bugün suçluluk+ego'yu dinleyeli 6 gün oldu. birkaç sorumuz olacak izninizle
1) ilk soru çok enteresan belki ama suçluluk duygusu klasik müziği kime ait bir eser? açıkçası mest etti bizi.
2) şarkıları gece uyurken dinliyoruz, etkisi, uyanık dinlemekten farklı mıdır, sakıncası var mı?
3) ben ciddi sindirim sistemi hızlanmasının yanı sıra, büyük depresif bir duygu durumu içinde hissediyorum, normal midir, yakında geçmesi umuduyla dinlemeye devam ediyorum. ne tavsiye edersiniz? ortalama kaç saat dinlemeliyim?
4) arkadaşlarım nispeten daha rahatlar. biri iştah kaybetti, diğerininki açıldı :)
5) sabah bulantılarımız var, başağrısı geçti sayılır. bi de uykumuz kesik kesik, gergin ve kalitesiz hale geldi.
tavsiyeleriniz nedir, saygılar...

Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik üzerine bir kaç soru

merhabalar.. hoşgeldiniz .. actionsmile

öncelikle mesajınızı konu altından çıkartarak ayrı bir başlık haline getirdim.. utananadam
bu şekilde altına cevaplar yazıldıkça asıl konu dağılmamış olur.. 12389

bildiklerimi yanıtlamaya çalışayım sizin için ama rehber bölümümüzde benzer sorulara ve
daha fazlasına verilmiş cevaplarımız var.. fırsatınız oldukça okumanızı öneririm.. pc05

2 - bilinçaltı çalışmalarıyla ilgilenen ben ve bir çok arkadaşım gece uyurken dinlemenin daha yararlı olduğuna inanıyoruz..
hem uykuda geçen vaktinizide bu şekilde değerlendirmiş olursunuz.. günde ortalama 10 - 12 saat dinlemek için
uyuku sürenizi kullandığınızda gün içerisine daha az zaman kalmış oluyor ve günlük telaş içerisinde bölünmeden rahat rahat
dinlemiş oluyorsunuz.. uykulusmile

bu konuyu biraz daha detaylandırırsak bilinç ve bilinçaltı ikiliniz birlikte çalışırlar..
bilinçaltınız bilinçten süzülen bilgileri kabul ederek gerçekleştirmek için iş başı yapar..
bilincimiz hiç susmaz sürekli konuşur haldedir..
ve bilinçaltıda buna bağlı çok yoğun olur..

bilincin dinginleştiği anlar meditasyon uyku v.b gibi aralardır..
bu aralarda bilinçaltımıza doğru talimatları vererek isteklerimize ulşmak yolunda dev adımlar atarız..

bilinçaltı ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin_bilinmeyenleri-b148.0/

3 - ben her zaman etkilere çok fazla takılmadan ulaşacağımız mutlu sona odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum.. blissy
her birimizin birikimleri yaşanmışlıkları ve olaylar karşısında vereceği tepkiler çok farklı..
dolayısıyla her birimizin anlatacağı arınma etkileri ve süreleride buna bağlı olarak çok farklı olacaktır..

eski düşünce kalıplarımızın yerine yeni ve doğru olan davranış şekillerini inşa ederken yerlerine çakılmış olan
eski düşünceler kolaylıkla terk edilmek istemeyecektir..

bunun içinde çeiştli bahanelerle yerini korumaya çalışacaktır..
her doğum sancılı olur.. şafaktan önce mutlaka en karanlık an yaşanır..
ama arkasından yaşanacak aydınlık ve mutluluk için o ana katlanmak ve o anın içerisinden akıp geçmek gerekir..

duygularımız özgürleştikçe en çok nelerden korkuyorsak onlarla tanışıp
aslında korkulacak bir şey olmadıklarını her şeyi halledebilecek güce sahip olduğumuzu görürüz....

yeterki bu süreçte sabırlı ve kararlı olalım...

ne kadar çok dinlersek ve kişisel gelişim konuları ile bu süreçte kendimizi desteklersek başarı noktasına o kadar çabuk ulaşırız..
ama süreç beni yoruyor diyorsanız sizi yoran telkinleri bağışıklık kazanmak için ilk etapta en asgari düzeyde dinlemeyi tercih edebilirsinizde..

en iyi programı daima kendiniz belirlersiniz.. thumbsanim

4 - y789 bunun cvabını yukarıda vermişim galiba..

5 - erken uyanma telkini kısa bir telkin olduğu için şimdiden eklemenizde bir sakınca yok..
telkin içeriği aynı zamanda kaliteli uyku uyuma sözleri de içerdiği için yararını göreceksinizdir..

bilinçaltı değişim ve gelişim sürecine girdi.. yeniden yapılanma içerisinde..
bunun bir çok etkileri olacak eski kalıplarınız sizi terketme aşamasında farklı yollarla size tutunmaya çalışırken
bir çok bedensel etki ile bunları hissetmeniz normal.. hepsi geçicek ve yerlerini huzura bırakacaklar..

kısa süre içerisinde güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

sevgiler.. hismiley

ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkürler...

bu klasik eser bildiğim kadarı ile vivaldi nin. super

daha önce indirdiğim ego suçluluk ve kendine güven klasik versiyonlarını dinliyorum.ama çocuklarda çabuk etkisini gösteriyor daha önce odada yanlız kalamayan oğlum şimdi rahatlıkla odada yanlız kalıp oyun kurabiliyor henüz 3gün oldu atakan bey ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri