Sosyallik Arttırıcı Sanat Müziği Versiyonu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Sanat Müziği Versiyonu

Merhaba, sitenizi tesadüfen keşfettim bugün ilk kez dinliyorum ben bir türk sanat müziği hayranı olarak sanat müziği formunda olanları gerçekten çok beğendim ve dinledikçe çok rahatladım ve çok enterasan midem bulanmaya başladı etkili oluyor diye düşünüyorum. Ellerinize sağlık çok teşekkür ederim.

Merhaba, ben de en çok sanat müziği versiyonlarını beğendiğimi söylemek istiyorum.

not: Ben de tesadüfen buldum bu siteyi. Cok eskiden bunlarla ilgili yabancı sitelerde görürdüm ama ingilizce oldugu için kullanamazdım ve bize de gelmesini beklemiştim.Bir de yabancıların içeriğine ne okuduğuna güvenmemiştim ama şimdi gönül rahatlığıyla dinliyorum.
teşekkürler

Severek Dinliyorum Sanat Müziği Rahatlatıyorda Teşekkür ederim ark5

Merhabalar,

Sitenize yeni üye oldum forumları takip ettim oldukça etkili olduğu görünüyor öncelikle ellerinize sağlık, site ile ilgili rehberi ve yardım dökümanlarını okudum ve şimdilik 3 adet mp3 indirdim ancak yanlızca müzik var forumlarda belirtildiği gibi arka planda seslendirilmiş ( düşük ses dahi olsa ) birşey duyamıyorum, telkinleri ayrıca bir linktenmi indirmem gerekli, sanırım problem benden kaynaklanıyor yönlendirebilirseniz sevinirim.

merhabalar feet hoşgeldin yanımıza...

telkinleri duymaman normal.. onayi

çünkü subliminal kayıt teknikleri ile hazırlanmış olan müzikleri dinlemektesin..

aşağıda vereceğim link sana yardımcı olacaktır...

yinede aklına takılan bir şeyler olursa bizler yanındayız..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

Bunun içinde geçen telkinlerin sözlerini öğrenebilirmiyiz

indirdim...şu an dinliyorum...ama uzun süre ve günde çok kez dinlemek gerkiyormuş sanırım...

bakalım etkili olacakmı..... dusun

Bu türksanat müziği versiyonu gerçekten çok hoş geldi bana çok beğendim ben daha çok newage versiyonları tercih ediyordum ama ud eğitimi alıyordum eskiden hala da çalıyorum ama çok seyrekti sanki ruhum rahatladı dinledikçe ne olur daha fazla çeşitlendirin müzikleri ellerinize sağlık :))

ben arkalardandan sesler duyuyorum bırılerı bagırıyor gıbı bana seslenıyor gıbı ..

Merhaba DukeS; hismiley

Öncelikle yanımıza hoşgeldin.. vien1

Dikkatli dinlendiğinde telkin sesi duyulabiliyor.Atakan Sönmez'in kendi sesidir.Bazı yerlerde vurgulu söylediği için bağırıyormuş gibi algılanıyor...

smiliyface

siteniz o kadar güzel ki çok memnun oldum....hani derler ya en çaresiz anınızda birsi çıkar karşınıza diye işte en çaresiz anımda bu site çıktı karşıma diyebirlm emeğinize ve yüreklerize sağlık saygılarımla

bende bugün üye oldum arkadaşlarıma tavsiye bile ettim o kadar beğendim yani ,,telkinlerdeki sesleri anlamıyorum sesi duymak yeterliymiş ama gayret edip duyacağm inşllh

hakkatten bana da öyle geliyor sanki dövecekmiş gibi biri bağırıyor :>:>

İndirdim dostlar.Teşekkürler.

inanmıyorum ya.. yok böyle bi şey... siteyi tevafuken buldum ve dinlediğim müzikler.........HARİKA!!!!!!!!!! hazırlayanların elleri dert görmesin :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri