Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
merhabalar.benim bir sorum olacaktı.sosyallik artırıcı telkinin new age versiyonu hangi sanatcıya ait acaba.müzik çok hoşuma gitti.ismini öğrensem başka müziklerinide bulucam ama ismini bilmiyorum.yardımcı olan olursa cok sevinirim
bir kaç kez sordunuz ben ve eminim arkadaşlarımda arşivi elden geçirmişlerdir..
tınılar çok tanıdık ama bende çıkartamadım kim olduğunu..
onun yerine başka şekilde yardımcı olamaya çalışayım dedim ama ben beceremedim belki siz halledebilirsiniz.. terli345
tunatic adlı bir brogram var..
bu programı bilgisayara kurduktan sonra merak edilen parçanın bir bölümünü mikrafondan programa dinletiyorsunuz..
internete bağlı olmak kaydıyla web üzerinde bir arama başlatarak kayıtlı bilgileri dinlediği bölüm ile eşleştiriyor.. süreç sonunda ekranda şarkı ismi albümü sanatçı gibi bilgileri veriyor..
bu programı tanıtan sitede şarkıyı düzgün bir şekilde mırıldanırsanız ve datasında kayıtlı ise yine sonuç bulduğunu dip not olarak vermişler..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.