Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
neden diye başlayan soruya çünkü diye cevap vererek başlarsın dusun
elmanın içinde ki arkadaş a gelince elmanın ekolojik tarım olduğunu kanıtlamış oldu bize...
çünkü aa34 meyvaların içinde ki kurtlar oraya dışardan gelerek yerleşmezler.. içinde kendiliğinden oluşur....
(tabii ortamda yetiştiyse eğer şimdi alıp 1 ay sonra bozulmadan duran aynı kalıptan çıkmış gibi olan sebze meyvalardan bahsetmiyom 44)..
bir nevi ev sahibi olurlar.. bunun için meyva ile birlikte yenmelerinde bir sakınca yoktur... aa34 aa34 sevincli sevincli
khkh56
ben böyle biliyom ama bir bilene danışmak var genede b456
"Kabuğunu koparmadan
ne bir elmayı soyabildim
ne de iyileştirebildim bir yaramı
ama karşıma çıkınca
kızmadım hiç elma kurduna
bendim çünkü bıçağı saplayan
onun yurduna"
Sunay AKIN
"Kabuğunu koparmadan
ne bir elmayı soyabildim
ne de iyileştirebildim bir yaramı
ama karşıma çıkınca
kızmadım hiç elma kurduna
bendim çünkü bıçağı saplayan
onun yurduna"
Sunay AKIN
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.