Soru:"tremor, başımda ellerimde ve bazen ayaklarımda titreme"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
doktor hanım merhaba ben 44 yaşında bir bayım evli iki çocuk babasıyım.sorunum çok fazla bende çok genç yaşlardan beri hatda kendimi bildim bileli titreme var bu titreme işyaparken otururken her zaman var bölge olarak başımda ellerimde ve bazen ayaklarımda bazen tüm vücütda olmaktadır yemek zor yiyorum suyu iki elimle içiyorum çayı iki elimle kahveyi çok zor illaki dökerek,hiç topluluğa giremiyorum ,yemekli görüşmelere gidemiyorum toplantılarda konuşamıyorum sesimde bile titreme oluyor iş görüşmelerine gitdiğimde halimi gören tedirgin oluyor iş vermiyor,camiye gitsen ayakta bacaklarım titriyor ,çok afedersiniz cinsel ilişkiye girerken bütün vucudumda oluyor .durumum çok kötü .bu hastalık aileden gelme sanırım dedemde ,amcamda ,vardı çocuklarımda yok ,yeğenimde var 17 yaşımdan beri doktora gidiyorum bir dünya ilaç kullandım ama çözüm olmadı .şu anda her ilacı kullanma şansım yok çünkü ky hastasıyım bu illet yüzünden çok rezil oldum ,çok sıkıntı çektim ,çok intiharı düşündüm ama hayata sıkı sıkı bağlandım onlan yaşamaya alışmaya çalıştım çoğunlukta başardımda ama gitdikce ilerliyor hastalığım ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim .makina teknikeriyim işimde başarılıyım ama gel gelelim kimse iş vermiyor ve işsizim .nolur bana yol gösterin ilginize şimdiden teşekkürler.

Prof.Dr. Safiye Bilgin

08.09. 19:04:20

Merhaba. Genetik hastalıkların tedavileri henüz yapılamamaktadır. Sizin de takip eden doktorunuz gerekli tedaviyi düzenlemiştir. Rehabilitasyon uzmanına başvurup destek tedavisi yaptırabilirsiniz. Araştırılmadıysa Wilson hastalığı için tetkiklerinizi de yaptırınız. İyi günler.Prof. Dr. Safiye Bilgin _____ EEG (Elektroensefalografi) _____ 0216 478 16 94

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri