Soru:"tekrarlayıcı kusma atakları ve kanda iltihap"

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
benim kan sayımım da bazı degerler yüksek çıktı kusma ile doktora gittim bu arasıra oluyo kusma ile ne zaman doktora gitsem kan degerlerim yüksek çıkıyor yüksek çıkanları yazıyım size3 yorumunuz bekliyorum

WBC: 19.03

NEUT: 88,7

LYMPH: 5,0

EO: 0.1

BASO: 0,1

NEUT: 16.88

LYMPH: 0,96

MONO: 1,16

EOZİNOFİL :0,01

MPV: 11,5

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM NERDEYSE KUSMA OLAYINI AYDA VEYA 2 AYDA BİR YAŞADIGIM OLUYOR BAZEN HİÇÇ YAŞAMIYORUM 6 AY FALAN KAN DEGERİM YAVAŞ YAVAŞ NORMALE DÖNÜYOR 2 GÜN SONRA

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

14.12.03:26:16

kusma yanında ne gibi eş şikayetler ve bulgular var önemli. aşağıdaki durumlar eşlik ediyormu?<br style="font-family: Verdana;">karın ağrısı, sinsi ve sürekli veya ani yükselen tarzdaishalateş yükselmesiekleme ağrılarınefes darlığı, nefes alırken batmaailede benzer şikayeti olan varmı?o ataklardan sonra idrarda renk değişikliği oluyormu gibi.sizin ayırıcı tanınızda şunlar değerlendirilmelidir.<br style="font-family: Verdana;">reflü hastalığıkronik taşlı kolesistitFMFAkut intermitan porfiri.bu değrlendirmeler için bir gastroenterologa başvurunuz.<br style="font-family: Verdana;">

Kaynak: www.saglikdanis.com

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri