Soru:"sol maksiller sinüste sinüsit ile uyumlu yumuşak doku seviyelenmesi"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba hocam...daha öncede soru sormuştum..ve tavsiyeleriniz üzerine özel bi hastanede kapsamlı bir muayene oldum...iki sonuç verdiler hocam....

NAZOFAREKS BT spiral (volüm) modunda elde olunan İV. kontratsız aksiyel incelemesinde görüntüleme alanına dahil olan sol maksiller sinüste sinüsit ile uyumlu yumuşak doku seviyelenmesi ve sağ alt konka hipertrofik izlenmektedir. nazofareks hava kolonu simetriktir.prevertebral yumuşak doku kalınlığı bilateral torus tubaris ve rossenmüller fossalar doğaldır.intratemporal fossa ve pyterigopalatin fossa yumuşak dokuları tabii, yağlı doku planları açıktır. kitle ve patolojik fiksasyonu saptanmamıştır.patolojik boyutlarda LAP izlenmemiştir..

PARANAZAL SİNÜS BT

spiral (volüm) modunda elde olunan koronal HRTC kesitleinde;

frontal sinüs kompennetleri, etmoid sinüs anterior ve posterior hücreleri ve sfenoid sinüs aerasyonları normal sınırlardadır.

SAĞ MAKSİLLER SİNÜS TABANINDA MUKOSEL GÖRÜNÜM MEVCUTTUR.SOL MAKSİLLER SİNÜSÜ TAMA YAKIN DOLDURAN SEVİYELENME GÖSTEREN SİNÜSİT İLE UYUMLU YUMUŞAK DOKU DANSİTESİ İZLENMEKTEDİR.

off be..hocam yazması bile bi dert...şimdiden sağolun hocam...

Prof.Dr. Can Koç

08. 08:40:46

Sinüzit dışında bir şey yok. Tedavisi hastalığın gidişatına ve şikayetlere göre planlanır. Geçmiş olsun.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri