- Reaksiyon puanı
- 1
KOLAY GELİN HOCAM. BEN 16 YAŞINDA BİR ERKEĞİM 3 GÜN ÖNCE AYAK PAŞPARMAK TIRNAĞINDA BATMA OLDUĞU İÇİN TIRNAĞIMIÇEKTİRDİM. DOKTOR BİR 100 MG ANTİBİYOTİK VE Bİ-PROFENİD 150 MG ANLJİK VE ANTİENFLAMATUAR İLAÇ VERDİ. YANINDA BİR 75 MG ANTİENFLAMATUAR İLAÇ DAHA VARDI. YANLIŞLIKLA BNDE 3 İLACIDA BİR ARADA KULLANDIM. SONBRADAN ALDIĞIM 75 MG ANTİENFLAMATUAR İLAÇ ASLINDA DOKTOR VERMEMİŞTİ BNDE BİLMEDEN TABİ İÇTİM. SONBRADAN BİR GÜN SONRA BENİM KARIN SAĞ ÜST KADRANDA HAFİF BİR AĞRI OLUŞTU. O GÜN BENİM İDRARIMDA 2-3 DEFA KOYU KAHVERENGİ RENGİNDEYDİ. 1 GÜN SONRA AĞRI AĞIRLAŞTI. KARACİĞERİN ÜSTÜNE DOKUNDUĞUM ZAMAN AŞIRI BİR ŞEKİLDE AĞRI OLUYOR VE AYNI ZAMANDA YÜRÜMEDE DE ZORLUK ÇEKİYORUM. İLK DEFA BÖYLE BİR AĞRI DUYUYORUM.
ACABA BUNUN NEDENİ İLAÇLARDANDAN OLABİLİRMİ. İLAÇLARIN YAN ETKİLERİNE BAKTIM HEPATİT, SARILIK DİYE GEÇİYORDU. ACABA BU İLAÇLARI KESSEM ESKİ HALİNE DÖNERMİYİM. ESKİDEN HİÇ BÖYLE BİR AĞRI OLMAMIŞTI. KAN TAHLİLLERİMDE ANTİ-HBS %350 CIVARINDAYDI.
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
27. 08:48:40
karaciğer tyestlerinden bahsetmemişsiniz.alt, ast, bilirübinler, alp,ggt ve alb, ptz, inr değerlerihbs ag, hbc IgM,HAV ıgM ve anti HCV ile anti HBs bakılmaldır. ilaçlar elbette bu durumun sebebi olabilir. o zaman ilaçların kesilmesi gerekecektir.sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.
ACABA BUNUN NEDENİ İLAÇLARDANDAN OLABİLİRMİ. İLAÇLARIN YAN ETKİLERİNE BAKTIM HEPATİT, SARILIK DİYE GEÇİYORDU. ACABA BU İLAÇLARI KESSEM ESKİ HALİNE DÖNERMİYİM. ESKİDEN HİÇ BÖYLE BİR AĞRI OLMAMIŞTI. KAN TAHLİLLERİMDE ANTİ-HBS %350 CIVARINDAYDI.
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
27. 08:48:40
karaciğer tyestlerinden bahsetmemişsiniz.alt, ast, bilirübinler, alp,ggt ve alb, ptz, inr değerlerihbs ag, hbc IgM,HAV ıgM ve anti HCV ile anti HBs bakılmaldır. ilaçlar elbette bu durumun sebebi olabilir. o zaman ilaçların kesilmesi gerekecektir.sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.