Soru:"safra kesesi ameliyati sonrasi sikayetlerim gecmedi."

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba..

yilinin aralik ayinda safra kesesi taslari sebebiyle laparoskopi ile safra kesem alindi. bundan yaklasik 2 hafta sonra bas donmesi, sag alt kadranda agri sikayetleriyle doktora gittim, karaciger enzimlerim ve lipaz enzimim yuksek cikti, ancak normal degerlerin iki katindan daha az yuksek olduklari icin onemli olmadigi, safra kesesi ameliyatindan sonra bunlarin normal oldgu soylendi, iki hafta sonraki tahlillerde de normal degerlere yaklasik degerler cikti, ancak bu kez sikayetlerime sol tarafimda gogus ve yan agrisi ile nefes darligi da eklenmisti, kardiyologa gittim, EKO, EKG, stres testi, 24 saatlik holter cihazi uygulamalari yapildi,birsey cikmadi, CT scan yapildi, ancak iv materyeline allerjim oldugu icin kontrast kullanilamadi, emboli olmadigi soylendi. sadece midemde cok asit varmis, onumuzdeki hafta endoskopi olacagim, bu arada Amerikadayim, sorum su; reflu, mide asidi bas donmesine ve nefes darligina yol acar mi? ceklien CT scande birsey olmamasi emboli ihtimalini sifira indirir mi? bas donmemin anksiyete ile ilgili olabilecegi soylendi ve buspar verildi, henuz iki gundur kullaniyorum, sadece anksiyete tum bu sorunlara yol acabilir mi? tesekkurler...

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

28. 09:53:10

kolesitektomi sonrasıkese olmadığındna safra sıvıları daha fazla aşağı akar ve bir kısmı mideye reflü olur. buda rahatsızlık veriri.safra yollarında küçük bir taş kalmış olabilir. buda sizdeki şikayetlerin tümünü yapabilir. pankreatite sebep olabilir.bu yüzden önce MRCP sonra ercp değerlendirilmelidir. zira bir pankreatit atağı geçirmiş gibi de görünüyorsunuz..sağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri