Soru:"prostat iltihabında x ilaç kullanılabilir mi?"

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı akşamlar hocam.Bana ciproxin 500mg hakkında bilgi verebilirmisiniz?Daha önce sizede söylemiştim,prostatit şüphesi ile ilgili bu ilaç verilmişti.Daha önce 3-4 defa gece idrara kalkıyordum,şu anda 1 defa kalkıyorum,bu ilacıda 15 gündür kullanıyorum,kasık bölgelerimde hafif ağrılar vardı,onlarda geçti.Benim merak ettiğim şu;prostatit şüphesi vardı,acaba bu bulgular sonucunda teşhis olarak prostatit diyebilirmiyiz?ama yinr işeme hızında bir değişiklik yok (yani düşük)gündüz yine 2 saatte bir idrara çıkıyorum.

Hocam merak ettiğim olumlu olan bu değişikler ciproxin 500mg adlı bu ilacın sayesindemidir?(diyeceksiniz ki tabii)yada bu ilaç hakkında internet veya prospektüsünde fazla bir şey bulamadım

dolayısıyla bana ilaç hakkında açıklayıcı bir bilgi verebilirmisiniz?anladığım kadarı ile diğer solunum yolları ile ilgilide kullanılıyormuş,kafam karışık.

Tekrar hayırlı akşamlar diler,saygılarımı sunarım....kolay gelsin

Uzm.Dr. Mehmet KALKAN

13. 17:42:37

hastalıgınıza prostatit denılebılır. bu ılac antıbıyotıktır. dokuya nufuz ederek hastalıgınıza sebep oaln ınfeksıyon etkenlerının ımha edılmesıne aracılık etmektedır. baska bolge enfeksıyonlarında da kullanılabılıyor. yanlız prostatıtte en az 2 hafta bazen 1 ay kullanmamız gerekıyor. doktorunuzla gorusmenız veya uyarılarına -dıkkat etmenızı onerıyorum. gecmıs olsun

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri