Soru:"peg interferon tedavisi sonrası gebelik, hamile kalınması"

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba bn 26 yaşında bir kadınım hepatit b taşıyısım ve 1 yıl pegasys iğnesiyle tedavi oldum. tedavi süreci çok güzel sonuçlandı ve tedaviden 3 ay sonra hamile kaldım şimdi bebeğe zarar gelirmi veya herhangi bir tehlikeyle karşı karşıya gelebilirmiyiz cevap için şimdiden teşekkür ederim

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

26. 21:14:05

interferon tedavisi esnasında sakınma gerektiği kesindir ama tedaviden 3 ay sonra sorun olacağı ile bir bilgi bilmiyorum. oral antiviral kullananların ise 6 ay hamile kalamsı önerilmez.sağlıcakla..

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Cevap: Soru:"peg interferon tedavisi sonrası gebelik, hamile kalınması"

benimde bir sorunum var eşim hepatit c 3 aydır tedevide copegus ve peg interferon kullanıor.ben gebe kalırsam sorun ne olur ,yada sorun olurmu .yardım ederseniz çok seinirim
.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri