- Reaksiyon puanı
- 1
sayın sağlık danış sıte yetkilileri. şimdiden hepinize selamlar...teşekkürler... benim şikayetim sol kolumda dirsek civarinda sancılı ve şiddetli ağrılar hissediyorum .bu olay tahminen 10 gündür devam edıyor . bilhassa gece oluyor. masa başı bir işte çalışıyorum .ama gece sol kolumun üzerine yatıyorum ...acaba ne olabılır kalple ilgili olabilirmi .....ağrı tam olarak dırseğin ön yüzeyindeki kas bölümünde oluşuyor.....simdiden saygılar....beni yönlendirirseniz inanı çok sevinirim....
Prof.Dr. Vural KAVUNCU
14.11.02:03:55
Kasların kemiklere yapışma yerlerindeki zorlanmalar ya da zedelenmeler sonuzunda bölgesel romatizmal iltihaplar oluşabilir. Dİrseğin iki yanındaki kemik çıkıntılarıda bu bölgelerdendir. Golfçü dirseği denilen tabloda dirseğin ön iç yüzeiynde ağrı oluşur ve el bileğin zorlu bükülme hareketinde bu ağrı artar. Tarif ile hastalık tanısı mümkün olmadığı için sadece dirsek - ön kol ağrıları hakkında bir bilgi vermiş oldum. Muayene ile durumunuzaydınlanır.
Prof. Dr. Vural Kavuncu
Kaynak: www.saglikdanis.com
Prof.Dr. Vural KAVUNCU
14.11.02:03:55
Kasların kemiklere yapışma yerlerindeki zorlanmalar ya da zedelenmeler sonuzunda bölgesel romatizmal iltihaplar oluşabilir. Dİrseğin iki yanındaki kemik çıkıntılarıda bu bölgelerdendir. Golfçü dirseği denilen tabloda dirseğin ön iç yüzeiynde ağrı oluşur ve el bileğin zorlu bükülme hareketinde bu ağrı artar. Tarif ile hastalık tanısı mümkün olmadığı için sadece dirsek - ön kol ağrıları hakkında bir bilgi vermiş oldum. Muayene ile durumunuzaydınlanır.
Prof. Dr. Vural Kavuncu
Kaynak: www.saglikdanis.com