- Reaksiyon puanı
- 1
hocam bir ayakkabı ( polaris 5 nokta ) aldım egzersizlerede başladım.ağrıda azalma oldu diz altı ağrısı geçti.önerilerinize teşekkür ederim.arasıra tabanda ağrılarda oluyor.topuk yüksekliği yaklaşık kaç cm olmalı? ve en önemli olan sorumda bu gerginlik düzenli egzersizle ve ayakkabıyla ne kadar sürede geçer.kişinin boy yaş ve cinsiyetinin önemi varsa.yaş 28 kilo 71 boy 169 erkeğim.
Dr. Ömer ACI
16.09. 22:58:18
MerhabaAgrilarinizin azalmasina cok sevindim. Bu size tavsiye ettigim egsersizleri yapabilirseniz gunde iki kez, iki hafta boyunca yapin.Topuk yuksekligide 5cm yi gecmiyecek kadar olsun. Normalde baska bir sorun olmassa 1 ay bile bitmeden kendinizi normale donmus hissedebilirsiniz. Ama Ayakabi kullanimina devam etmeniz gerekebilir. Veya size ozel bir tabanlik temin edebilirsiniz. Tekrar gecmis olsun. Saglikli gunler dilegimle
Kaynak: www.saglikdanis.com
Dr. Ömer ACI
16.09. 22:58:18
MerhabaAgrilarinizin azalmasina cok sevindim. Bu size tavsiye ettigim egsersizleri yapabilirseniz gunde iki kez, iki hafta boyunca yapin.Topuk yuksekligide 5cm yi gecmiyecek kadar olsun. Normalde baska bir sorun olmassa 1 ay bile bitmeden kendinizi normale donmus hissedebilirsiniz. Ama Ayakabi kullanimina devam etmeniz gerekebilir. Veya size ozel bir tabanlik temin edebilirsiniz. Tekrar gecmis olsun. Saglikli gunler dilegimle
Kaynak: www.saglikdanis.com