- Reaksiyon puanı
- 1
merhaba doktor bey.. benim sorunum.... 17 yaştan itibaren süre gelen strese sıkıntıya baglı olarak, bloke olma agızda salya geçici hafıza kaybı ve akabinde halsizlik.vardı doktora gittim benden MR istedi..Uzun bi süre zarfında 4 mr spektoskopi çektirdim. bu süre içinde nöbet ilacı kullandım.en son çektirdigim mr sonucunu size okumak ve fikir almak istiyorum .tedavime sizin fikirleriniz dogrultusunda devam etmek istiyorum.rapor sonucunda...HİPOKAMPAL GYRUSTA SINIRLI DÜZEYDE N ASETİL ASPARTAT PİKİNDE AZALMA OLMUŞ.FAKAT FOKAL KORTİKAL DİSPLAZİ VE DÜŞÜK GRADELİ GLİAL TM LER ÖN PLANDA DÜŞÜNÜLMÜŞ.SOL HİPOKAMPÜS GYRUSTA HACİM ARTIŞI GÖRÜLMÜŞ.ben şu an kendimi iyi hissediyorum ve ilacı 400 mg alıyorum.onu yarıya düşürdüm .sizce tehlikelimi dozu düşürmem . bundan sonra ne yapmalıyım .beni aydınlatırsanız çok sevinirim.ilginize teşekkürler.
Uzm.Dr. Reşat UYAR
20.11:30:19
Nöbet geçirmeye neden olan hastalığınızın Fokal kortikal displazi mi, yoksa Glial tm mü olduğunun ayırıcı tanısı yapılmalıdır. Buna göre tedavi seçenekleri değerlendirilecektir.
Kaynak: www.saglikdanis.com
Uzm.Dr. Reşat UYAR
20.11:30:19
Nöbet geçirmeye neden olan hastalığınızın Fokal kortikal displazi mi, yoksa Glial tm mü olduğunun ayırıcı tanısı yapılmalıdır. Buna göre tedavi seçenekleri değerlendirilecektir.
Kaynak: www.saglikdanis.com