- Reaksiyon puanı
- 1
merhaba 33 yaşında bayanım yaklaşık 10 yıldır alerjik rahatsızlıklarım var. 20gün önce tekrarladı immünoloji doktorumun verdiği ilaçlar bir süre rahatlattı fakat şimdide midemde şişlik oluyor derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum alamıyorum esnediğim zaman rahatlayabiliyorum ama yeterli değil .midemle ilgili bir rahatsızlığım yok ,sadece menemen sucuk kıymalı yumurta sıcak çay bunlar yanma yapıyor çok nadir acı su geliyor asitli şeyler tüketmiyorum sigara kullanmıyorum çok yemek yemiyorum dikkat ettiğimi düşünüyorum. nefes alamamamın nedeni midemdenmi kaynaklanıyor bunu merak ediyorum çok teşekkür ederim...
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
22.09. 16:03:21
doktorunuzla gaz ve şişkinlik sebeplerini gözdene geçirip ona göre tedavi almalısınız. örneğin
arazitlersafra kese hastalıklarısafra gastrit,bakteriyal aşırı çoğalmahızlı yemek yeme ve hızlı konuşmabaklagillerin aşırı tüketilmesispastik kolonbunların araştırılıp ona göre tedavi seçilmesi gerekir. genel gaz gireciler, flora düzenleyiciler bu arada denenebilir.sağlıcakla..
Kaynak: www.saglikdanis.com
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
22.09. 16:03:21
doktorunuzla gaz ve şişkinlik sebeplerini gözdene geçirip ona göre tedavi almalısınız. örneğin
Kaynak: www.saglikdanis.com