Soru:"Lütfen Cevap yazın"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Dün gece aniden kusmaya başladım ve ardından ishal başladı . 1 gün geçmesine rağmen hala ishalim ve kusuyorum .Aynı rahatsızlığı 3 gün önce eşim geçirmişti şimdi biraz iyi en azından kusmuyor .Halsizlik ve kırgınlık var ...

Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE

15.03. 00:03:49

Bu tablo genel anlamda gastroenterit tanimina uyuyor. Kabaca akut (aniden) gelisen bir durum oldugu belli oluyor. Ayni ailede baska bir bireyin de olmasi bulasma veya ayni kaynaktan toksin (yabanci madde, mikrop) almis olma olasiligini akla getiriyor.

Kimi kez cift gormeler olabilir, o vakit konserve zehirlenmeleri akla gelir.

Seyahat sonralari turist ishalleri olabiliyor.

Kimi kez burada bir gida allerjisi vardir.

Tarim ilaclari ile zehirlenmeler gec bulgular verebiliyor.

Burada tum ishalleri konusmak zor.

Tavsiyem, esinizle birlikte derhal ic hastaliklari uzmanina gozukmeniz. Vucuttan kaybolan mineraller degerlendirilecek ve gerekirse serumla yerine konacaktir. Evde gecistirmeniz uygun olmayabilir.

Nadiren 1 ay oncesine kadar alinan antibiyotiklerin gec etkileri arasinda diyare (ishal) tespit edebiliyoruz. Solunum yolu enfeksiyonlari da barsak ve mide organlarini etkileyebiliyor.

Gecmis olsun.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri