Soru:"Kolon Ca"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Merhabalar...

Annem 2,5 ay önce kolon ca teşhisi ile Ankara Onkoloji hastanesinde ameliyat oldu.Yaklaşık 8-10 cm büyüklüğündeki tümörlü bölge ameliyatla temizlendi.Bu parça ile birlikte 8 adet lenf nodu da çıkartıldı.Patoloji sonucuna göre evre ııb olarak belirtilmiş.Ameliyattan sonra medikal onkoloji 5 günlük 28 günde bir toplam 5 hafta kemoterapi verdi.Fakat radyolojinin dosyayı incelemesinden sonra 5 hafta toplam 25 seanslık radyoterapi ve bu terapinin başında ve sonunda 5 günlük 2 kez kemoterapi aldı.24,06, itibari ile radyoterapisi biti.2 ay sonraya kontrol günü verdiler.

Şu anda radyoterapinin yan etkilerini ağır bir şekilde yaşıyor.Aşırı yorgunluk,baş dönmesi,diyarede kanama ve ağrı şikayetleri var.

1.Bu şikayetler nomal mi ? Normal ise ne zaman ? biter

2.Bundan sonraki tedavi süreci nasıl devam eder ?



Ameliyata giren doktorlar ve diğer ilgilenen bölümlerin doktorları her şeyin iyi geçtiğini, hastaneye yattıktan 1 hafta sonra amelita alınmasının da iyiye işaet olduğunu,erken teşhis olduğunu,görülen ve patoloji de çıkan sonuca göre yayılma olmadığını söylediler.Tabiki bunlar bizim için büyük moral oldu ama sonuçta hastalığın ismi kolon CA (Rektum 18 cm.) idi.

Şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımlar...

Fatih Mehmet KARA

Yard.Doç.Dr. Özcan YILDIZ



01.07. 22:38:39



Bahsettiğiniz yan etkiler görülebilir. Radyoterapiden sonra 2 kür daha kemoterapi gerekir. Daha sonra kontroller başlar.



Kaynak: www.saglikdanis.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst