Soru:"Kollojen doku hastal???"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
mehaba hocam ben 21 yasidayim benim bitmek bilemyen eklem agrialrim var ben 1 önce ellerim cok soguk oldugu icin dr gitim ve sol kolumdan angio oldum ve rauyno oldugunu söylediler angiodan sonra bende eklem yerlerinde agri sis morarma ve agizda tekrarlayan aftlar vardii ben avustuyda yasdiyorum burdaki doktorlar behcet hastaligindan suphe oldugunu söylediler sadece agri kesici kullimm

söylediler ben turkiyedede doktorlara gorundum once behcetdediler kada pozitif degerler vardi behcet icin bi ilac verdiler agzim daki yaralar o ilaci kulligimda geciyodu sadece agzim da yara var vucudumda baska yara olamdi ben bu yil gine turkiyede doktorlara gitiim bu sefer behceet hastaligi degil kolejen doku hastaligi oldugnu söylediler ve alevi akdeniz hastaligi rauyno vitiligo da var ben suan gunde 8 tane ilac kullaniyorumm ve gun gectikce cogalan eklem agrilarii önceden olmayan tutulmalarda varr kizaran ve sisen ayaklar ayaklarimin uzerine basamadigimm gunler cogaldii benim doktorum turkiyede aslinda bu hastaligin gecmeyecegini cogalmamasi icn ilac kulligimi biliyorumm ben birazdaha az aci cekmek istiyorumm ba yardimci ola bilrimisinz neyapmam gerek

hersey icin tesekurleer

iy gunler

Prof.Dr. Vural KAVUNCU

14.11.02:09:48

Tarifiniz üzerine romatolojik eklem iltihabı (artrit) olduğunuz ve tedavinizin de yeterli gelmediği anlaşılıyor. Bahsettiğiniz hastalıklarla ilgili atrık çok gelişmiş tedavi yöntemler bulunmakta. Hastalık tam geçmese bile zamanla kendisini sınırlayabilir. Ayrıca tedaviler eklemlerinizde bozulmaları önleyecektir. Mutlaka romatoloji ile uğraşan bir fizik tedavi ya da romatoloji hekimine başvurmanızı öneiririm.

Prof. Dr. Vural Kavuncu

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri