Soru:"kısırlık nedenimi"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
mrb.hocam.

ben izmir den aylin yaşım 24 bekarım. ben yaklaşık 12 senedir adet görüyorum yalnız bir sorunum var her adet döneminde sancılı dönem geçiyorum. Genelde ağrıyı ilaçla geçirmeye çalışıyorum ama bazı zamanlarda acile kendimi zor atıyorum. Ağrı kesci iğne vurup gönderiyolar.Bir keresinde doğum hastanesinin aciline gitmiştim. Ordaki doktorda bana ameliyatla düzeltilebileceğini söylemişti.Nasıl olacağını sorduğumda damarların rahim duvarına bitişik olduğunu ve onu ameliyatla yakacaklarını söyledi. ama bir şartı vardı çocuk yapamayabilirmişim.Yani çocuğum olmazmış.Gerçekten böyle bişey varmı.Yada ameliyat olayımmı ? durumum düzelirmi.yada ben kısırmıyım. ilginize şimdiden teşekkür eder. iyi günler dilerim sayın hocam

Uzm.Dr. Ersan ŞENER



30. 21:44:14



Aylin hanım kesinlikle operasyon önermem bu durum ilaçla tedavi olunacak bir durum.Evlendiğinizde gebelik 1-2 yıl sı-onunda olmaz ise bu durumun nedenlerinden biri olan endometriozis araştırılması gerekir.Bunu da laparskopi dediğimz ışıklı bir cihazla karın içine girerek yapıyoruz.Şu an 3 ay boyunca Agnucaston tablet tisimli preparatı günde tek doz almanızı öneririm.Süreyi uzatabilirsiniz bitkisel bir preparattır ve hormon değildir.Faydası göreceksiniz kesintisiz günde tek doz alınması gerekiyor.Selamlar.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst