Soru:"kararsızlık"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba ben çok kararsız biriyim hep hayatımda ikilemlere düşünüyorum bir nişanlılık sürecim oldu onda bile çok kararsız oldum isteyerek severek olmasına ragmen sonra ayrıldım.şuan karşıma çıkanlar oluyor herkes onay veriyor bende olur diyorum bir süre sonra yine kararsızlık başlıyor. sanki beklediğim biri gelecekmiş gibi önüme gelen fırsatları hep kaçırıyorum sürekli can sıkıntı sorunum var bulunduğum yerin küçük olası münasebeti ile de yapacak pek bişi bulamıyorum lütfen bana yardımcı olun.psikiyatri ye görenebilme gibi de bir avantajım yok bana yardımcı olun içimdeki kararsızlığı nasıl yenebilirim

Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN

08. 15:20:48

hanımefendi,durumunuzun terapi ile degismesi dusunulebilir. sadece kararsızlık sorunu olmamalı, degerlendirme ve bu islemler sırasındaki duygu alanındaki degismelerin de ele alınmasında yarar olacaktır.saygılarımla,

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri