Soru:"Karaciğer enzim yüksekliği"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
meraba hocam 31 yaşındayım yaptığım kan tahlileri sonucunda

glukoz 88;20 LDL kolestrol 100AST 29,90

trigliserit 199 VLDL kolestrol 39,80 ALT 105,20

HDL kolestro 50 LDH 222 GGT 273,80

kan üre azotun 9.80

kreatin 1,06

kolestrol 163karaciğer enzimlerinde yükselme olmuş hapatit yönünden aşılıyım

göz akımda sararma ve ayrıca hafif baş dönmesi var bende bu değerler sizce ne ifade ediyor .genelde 2 ayda bir testleri yaparım hep normal çıkıyordu.

trigliserit yüksek olduğu için 3ay lipant..diye bir ilaç kulanıyordum

15 gündür bıraktım

ilginiz için teşekürler

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

24.05. 19:57:58

HBs ag,

Anti HCV

HAV ıg M

ASMA, ANA baktırın

abdominal ultrason yaptırın

normal ise gereksiz tüm ilçaları kesip 3 ay takip den sonra enzimler hala yüksek ise diğer nadir testler yapılacaktır.

Hepatoloji.net geçip bu siteyi inceleyin

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri