Soru:"kanımdaki allerjik değer"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhabalar

yaklaşık 4 yıl önce vücudumda kaşınmalar oldu yapılan tetkikler sonucu kanımdaki alerjik değerin çok yüksek olduğu anlaşıldı ve ömür boyu bu hastalığı taşıycağımı söyledi doktor ve bastırmak için zyrtec atarax astafen gibi ilaçlar verdi kortizon tedavisi uyguladı ancak bir işe yaramadı.verdiği ilaçları kullanınca işe yarıyor kaşıntım duruyor fakat çok uyutuyor ve algılamam zayıflıyor sizce ömür boyu bu hastalığı böyle ilaçlarla mı çekicem bir çözüm yolu yokmu tahliller çok pahalıymış ve 100 tane tahlil yaptırma olasılığım varmış.bu kaşıntılar ileride cilt kanseri yada lösemi gibi hastalıklara neden olabilirmi?

Dr. Editor Saglikdanis

10.02. 22:58:40

anlattıklarınızdan ürtikeriniz var diye düşündüm. bu gibi durumlarda allejik yattıklık elbette kalıcı olmakta.

ancak yapılabilecek bir şey var mı derseniz. allerjis testleri ile direkt allejik olduğunuz şeyler bulunabilirse onlardan sakınmaka veya onlara karşı immunoterapi (aşı terapisi) şansınız olabilir.

bu yönler araştırılmadı ise bunların üzerine gidebilirsiniz.

sağlıcakla...

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri