Soru:"ilginize tşk ederim"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Sitenize üye olup abimle ilgili tetkik sonuçlarını yazmıştım...

bu kadar çabuk cevap gelebileceğini inanın düşünmemiştim...

sağolun...abim ilk defa dün gece çok rahat uyudu ve gece 3 defa idrara çıktı...bugün marmara üniversitesi hastanesinde böbrekten biopsi yapıldı...ama ençok sevindiğimizde bugün saat; 16 dan sonra 12-12 kez idrara çıktı şuan bolca su içiyor ve idrara çıkabiliyor...

ayrıca abimin başka bir sorunu vardı acaba şimdiki bununla ilgili olabilirmi...

son 3 senedir 6-7 ayda bir olan bayılma. dr gitti ve epilepsi ilacı verdi..enson gittiğimiz beyin cerrahı beyin emarı çektirdi ve sonuçta başının çok ninik bir kısmında gelişmeme görüldüğü vitamin değerlerinin - nin altına düştüğü bunun bayılmayı şimdi tetiklediği ortaya çıkmıştı..şimdi kullandığı bir ilaç var...

bu aralar 2 aydır psikolojik olarak çok sıkıldı dr rada şimdikinde şiddetli baş ağrısı ve kusmayla gitti ve böbreklerde çıktı...acaba sıkıntı ve stersten başıyla ilgili bişey böbreği tetiklemiş olabilirmi...

saygılarımla

şule kalkar

Doç.Dr. Zerrin BICIK

17.09. 18:32:53

Ağabeyinizin hastalığı sistemik bir hastalığın (doğuştan veya sonradan olabilir) böbrekte de görülmesi gibi izlenim veriyor ancak bukadar bilgi ile net bir şey söylemek mümkün değil biyopsi sonucu ve diğer tahlillerinizle birlikte Mü Nefroloji kliniği size doğru yönlendirmeyi yapacaktır, geçmiş olsun

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri