Soru:"Her yerim ağrıyor :("

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Benim şikayetim azıcık cereya, hatta cereyan bile değil azıcık hava akımında bile kalsam bütün kaburgalarım, sırtım ağrıyor. Ağrıdan duramıyorum. Biraz terlesem vücudum buz gibi oluyor ve aynı ağrılar başlıyor. Ağrı mideme vuruyor, midemde para büyüklüğünde bir alan ağrımaya başlıyor, bazen sanki birşey akıyormuş gibi oluyor. Üzerimi örtüp yatıp biraz ısınınca bu ağrıların hepsi geçiyor.

39 yaşındayım ve hareketsiz bir işte büro ortamında çalışıyorum. Hareketsizlikten mi kaynaklanıyor bilemiyorum. Yalnız bu durum aşırı derecede beni huzursuz ediyor. Ne yapmam gerektiği konusunda değerli doktorlarımızın yorumunu bekliyorum.

Teşekkürler.

Prof.Dr. Vural KAVUNCU

23.05. 22:48:40

Bazı kişilerde otonom sinir sistemi denilen kendi kendine çalışan sinir sistemimiz aşırı tepki vererekçalışır. Bazen de mide barsak hastalıklarında aşırı hassasiyet olur. Öncelikle bir gastroenterolog tarafından da görülmenizde yarar var. Sizin gibi hastalar genellikle kaplıca kürlerinden çok yarar görüyorlar. Size de öneririm.

Prof. Dr. Vural Kavuncu

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri