Soru:"göğüs ağrısı"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
35 yaşındayım.Bayanım ve bir çocuğum var.Genel anlamda sağlığımla ilgili büyük sıkıntılarım olmadı. genellikle tansiyonum düşük seyreder. En yüksek değerlerim : B.t:11 k.t;6. Uzun zamır (hamilelik öncesi de dahil olmak üzere)sadece sol göğsümde ortaya çıkan bıçak saplanıyormuş gibi hissettiğim şikayetlerim oluyor.Bir kaç dakika sürüyor,tekrarlanacağını düşündüğümden rahat nefes alamıyorum o anlarda.Biraz sıkıntılı oluyor. zaman zaman sırt ağrılarım da oluyor, fakat bunların masa başında yoğun çalışmam nedeniyle oluştuğunu düşündüğümden birbiriyle ilgili olacağını pek beklemiyorum.Ailemde kalp rahatsızlığı yada şeker hastalığı pek yok. sadece annemin dayısının şeker ve kalp rahatsızlığı vardı.hepsi bu...Bu rahatsızlığımla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

06.08.14:14:01

Sayı Uye, Göğüs ağrları her halükarda cidiye alınması gereken bir durumdur. göğüs ağrıları kalp rahatsızlığı (koroner arter hastalığı) başa olmak üzere özofagus (yemek borusu ) hastalıkları, kburga hasarı, akciğer zrı sorunları, panik atak, safra taşı atakları gibi başka urumlarda yapabilir. ancak bunlardan kalp acil olan olduğundan öncelikle koroner arter hastalığı ayır edilmelidir. koroner arter hastalığında ağrı anında EKG faydalı olabilir ancak ağrı geçtikten sonra çoğunlukla normal olacaktır. bu yüzden kardiyoloji ünitesine başvurduğunuzda size uygun efor testi yapılacaktır. gerek görülürse nukleer tıp testleri ve koroner angio eklenebilir. Koroner arter hastalığı ekart edilince diğer organlara yönelinir.

sağlıcakla.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri