Soru:"ggt trigliserid yükseklikleri hakkında"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
iyi günler hocam benim vucudumda kızarıklık vardı tahlil yaptırdım

ggt 72

trigliserid 682

kolestrol total 228

hdl 32

ldl 59.6

lipid 1288

ürik asit 2.8

öbür değerler normal

çıktı kızarıklık tan başka bir şikayetim yok önemli bir problem varmıdır bilgilendirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Dr. Editor Saglikdanis

21.02. 16:04:01

Vücudda kızarıklık tabiiki bir cildiye uzmanınca görülmesi gerekn bir durum. çünkü kızrıklık basit bir durumun yansıması olabileceği gibi bazen çok ciddi durumların habercisi olabilmektedir. bu yüzden kızarıklık sorunuza başka bir şey söylemeyeceğim.<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">GGT ve trigliserid (TG) yüksekliği konusunda :<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">TG yüksekliği kilo, diyabet ve karaciğer yağlanması ile birliktelik sık gösteren bir durumdur. karaciğer yağlanmasında da GGT yükseliği görülebilmektedir. ayrıca GGT alınan herhangi bir ilaç tarafından yükselebilir.<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">TG yüksekliği nedeni ile tedavi olmanızı öneririm. özellikle obezite de var sa..<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">sitemiz içerisinde bilgi kaynakları ve diğer sru cevap kısımlarından karaciğer yağlanmasını, ve GGT ile ilgili kısımları okumanızı da öneririm.<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">sağlıcakla...<br style="font-family: Trebuchet MS;">

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri