Soru:"geçmişi devamlı hatırlamak.."

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
sayın hocam iyi günler:İnsanın ruh sağlığının beden sağlığı kadar önemli olduğunun farkında olarak bir sorumu sizinle paylaşmak istiyorum...

27 yaşındayım çogu zaman daha önceki yıllardaki hatalarım,gülünç anlarım veya pişmanlıklarım devamlı aklımda canlanıyor.Ayrıca boşanmış bir adam olarak bu psikoloji ve çevremdekilerin benim hakkımdaki tahmini düşünceleri beni oldukça rahatsız ediyor.Bazen kendiliğinden gelişen kendi kendine konuşma durumları ve bu sıkıntılı dönemlerde kendimi aşırı yemeğe vererek geçici rahatlama durumları maalesef çogu zaman bu psikoloji hakim...

Artık durumum klinik bir vaka mı onu siz takdir edersiniz ki
smile.gif
değerli görüş öneri ve tavsiyelerinizi paylaşmanız dileği ile...

Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN

15.04. 22:12:52

gundelik yasami boylesine etkileyen sorun icin psikiyatriye basvurmanizi oneririm. bir degerlendirme sonrasinda durumunuz acikliga kavusturulacaktir.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri