Soru:"Eşim hepatit b taşıyıcısı, taşıyıcılarda halsizlik olurmu?"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle sizlere teşekkür ederim bizleri aydınlattığnz için.Hocam benim eşim 8 yıllık taşıyıcı değerleri Hbs Ag 5364 AntiHBcIgG 0,004 AntiHBe0,004 ve eşim hiçbir ilaç kullanmıyor bitki kullanmyor çünkü dr gitmiyor kontrol olmuyor bu değerlerde 01.08. e ait.Hocam sürekli halsiz yorgun güçsüz kendinden aciz alt side yüksek değil sigara içiyor hocam ne yapabilirim durumu neyi gösteriyor 2 yıllık evliyiz ben aşılıym onu çok seviyorum ve çok tedirginim ne olur bana yardmcı olurmusunuz hayatını daha sağlıklı idame etmesi için şimdiden çok sağolun. 01.03.1979 doğumlu

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

18.09. 17:30:08

Enzim yüksekliği yoksa taşıyıcıdır. taşıyıcı ise alkolden uzak durup dengeli beslenmesi yeterlidir.ancak taşıyıclarda ALT ve AST normallliği yanında abdominal ultrason, PTZ, ve albuminde normal olmaldır.Zira bazen sirozlu hastalardada ALT ve AST normal olabilmektedir. bahsettiğiniz halsizliğin başka bir sebebi olabilir. o araştırılmaldır.sağlıcakla..

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri