Soru:"Bitmeyen adet kanamaları"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba doktor bey

26 yasındayım istanbulda oturuyorum çok stresli bir işim var tekstil sektöründeyim

5 yıldır yasmin isimli ilacı korunmak amacıyla kullanıyorum

fakat yaklasık 1 senedır dinmeyen kanamalarım var her turlu yolu denediğim halde çözüm bulamadım en son yapılan kan tahlilinde kanda iltihap cıktıgı ıcın 1000 mg lık agumentin verildi fakat bünyem kaldırmadıgı ıcın surubuyla degıstırıldı

bu arada son 1 sene ıcınde ıstegım dısı olarak 38 kg verdim

en son yapılan kan testinde iltihap yine yüksek çıktı

bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız?

saygılarımla

Uzm.Dr. Ersan ŞENER

26. 16:12:33

Öncelikle sebebi açıklanamayan kanamlarda doğum kontrol hapı kullanımının mutlaka kesilmesi gerektiğini hatırlatıyım.Yasmin kullanımını bırakın ve mutlaka kanama zamanınızın ölçülmesini takiben rahim içerisinden biyopsi aldırın, zira kimi zaman bu gibi kanamaların altında zar kalınlaşması rahim içi zarı iltahabı ve daha pek çok neden olabiliyor.Nedeni bulunmadan verilecek tedavi uygun olmaz.Geçmiş olsun.

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri