Soru:"bedenım"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba bazen elım ayagım kesılıp yere yıgılıyorum kulaklarımda ugultu ates basıyo.agzımdanda su gelıyor basımda cok agrıyor bunun nedenını öğrenebilirmiyim 25 yas 1 cocuk var

Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE

13.16:31:54

Bu yakinmalar daha cok psikolojik algilamalar. Normal veya bir seyinin yok demiyorum. Genel olarak vucutta bu sekideki hisler, stresli yasam ve hayattan keyif alip alinmadigini sormayi gerektirir.Ancak yine de kimi bobrek, karaciger ve sinir sistemi hastaliklarinda bu rahatsizliklar olabilir. Kanda sedimentasyon, kan sayimi, ferritin (depo demiri), B12 vitamini duzeyleri ile tiroid hormonlarina bakmak baslangic icin yararli olur. sadece birer karaciger ve bobrek testi bunlara eklenebilir.Bilinc kaybi, bu hallerde kendinden gecme, hatta idrara veya buyuk apdest kacirma, diste kitlenme, basibir yere carpma bulunuyirsa epilepsi yani sara nobetinin olup olmadigi da arastirilacaktir.1. derecede aile yakinlarinda diyabet var ise seker testi de yaptiriniz.Gecmis olsun.

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri