Soru:"Bademcik sisikligim"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Öncelikle ilginize tesekkür ederim(yas:23 erkek).Bademcilerim sis durumda özellikle sag bademcigimde sürekli sızlama ve agrı var.3 aydır da gecmiyor.Bu zamana kadar su ilacları kullandım:Sefaleksin 1000mg ,Pen-os 1000mg , 10 adet multi-sef 750mg(igne) ve son olarak da Croxilex-bid 1000mg.Ayrıca andorex bogaz gargarası kullandım.Bir cok yer de muayene(devlet+özel) oldum kan tahlilleri normal cıktıgı icin bademciklerim alınmasına gerek yok dediler(ama bazı yerlerde kroniklestigi icin alınsın dediler).Fakat bademcigimdeki sızlama gecmiyor.Su an dolerex ,andorex(sprey) ve bugu kullanıyorum.Kullanmayı bırktıgım an da tekrar devam ediyor.Sİzin fikrinizi almak istedim.Siz ne yapmamı önerirsiniz.

Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ



03. 15:38:46



öncelikle sorununuz bademcik iltihabımı yoksa faranjitmi belli olması lazım. eger çok sık bademcik iltihabı ise ameliyat aksine faranjit ise başka tedavi gerekir. görmeden kesin birsey söylemek zor. muayene ve tatkik öneririm. geçmiş olsun.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst