Soru:"bacak agrisi, MR sonuclari"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Sol bacagimdan kaynaklanan agri nedeyi ile doktora gitmem sonucunda cektirdigim MR sonucunda, kayda deger vurgular,

L4-5 diskinde hidrasyon kaybına sekonder sinyal degisikligi izlenmektedir.

L4-5 düzeyinde posterosantarl-sol paramedian protrüzyon, tekal sak ve sol L5 sinir kokune bası, sol lateral reseste ve spinal kanalda daralma dikkati cekmisitir.

L5-S! duzeyinde posterosantral minimal protrüzyon mevcut,

Doktorum bu durum kalsisinda buyuk bir fıtık oldugunu bu nedenle ameliyat onerdi. Ben de bu nedenle birde sizin gorusunuzu almak istiyorum.

Saygılarımla

İyi calismalar

Doç.Dr. Cahide Topsakal

22. 21:41:33

Fitigin boyutu ne olursa olsun, bacakta guc kaybi yapmissa (ki bazen hasta anlamaz, muayenede aciga cikar) mutlak ameliyat gerekir, daha fazla bilgi icin sizi muayene etmem ve filmleri kendi gozlerimle degerlendirmem gerekiyor, cunku raporlara gore hareket etmeyiz -ameliyati yapan bizleriz...Doc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri