Soru:"akut hepatit b"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
iyi günler hocam 1aydır akut hepatit b teşhisi kondu 15 gün evde istirahat ettim ast alt 2500 lerde haftaba bir düzenli olarak gerekli testleri yapıyorum 3 hafta boyunca değerler hızla düştü 3.hafta ast 239 slt 49 bununla birlikte diğer değerlerde hemen hemen normale yakın fakat 4.hafta baş dönmesi bulantı yorgunluk tekrar başladı 2 gün sürdü testleri tekrar yaptırdım ast 1539 alt 820 lere çıktı hocam bu ne anlama geliyor nedeni ne olabilir ast ve alt nin birden yükselmesi. teşekkürler

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

12.11.01:19:00

Akut Hepatit B olduğunuza dair Anti- HBc IgM pozitifliği görüldü mü? bu görülmüş olması gerekir.

bununla birlikte daha önceden kronik hepatit B olan hastalardada bazı araya giren infeksiyonlar, toksik veya kimyasal maddeler ilaç gibi, karaciğer iltihaplanmasında alevlenme yapabilir. bu esnada anti HBc IgM pozitif bulıunabilir. buda bazen yanlışlıkla akut hepatit B zannedilmesine yol açabilir.

ancak sizde daha önceden biline bir durum olmadığına göre 6 ay içerisinde enzimlerin normale düşmesi beklenecektir. sonra devam edecek olursa kronik hepatit b kabul edilir ve ona göre tedavi başlanır.

bu süreye kadar iyi beslenme , alkolden uzak durma, istirahat gerklidir. çalışıyorsanız sağlık raporu almanız uygun olacaktır. dinlenmek açısından.

geçmiş olsun..

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri