Soru:"acl ameliyatı"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
mer.doktor bey sol dizde 4 yıldır acl yırtığı ve menüsküs var sağ dizde 15 yıldır menisküs yırtığı var.her ikisinin tedavisini yaptıramadım.sigortalıyım,malatyada bu ameliyatı yapacak doktor yok kaç kere farklı doktora gittim ameliyat olma filan diyorlar.ama aşırı bir ağrım var her iki dizimde.rahatsız ediyor beni çalışmamı engelliyor bana ne önerirsiniz.tedavimi siz yaparmısınız.

Doç.Dr. Yakup YILDIRIM

21. 11:01:37

Şikayetleriniz olduğuna göre bu ameliyatları olmanız gerekir, fakat öncelikle sizi görmek ve daha önce yapılan incelemeleri değerlendirmek lazım. Bu ameliyatlar sıklıkla yaptığımız ameliyatlardandır. İsterseniz bana SEMA Hastanesinden veya Cepten ulaşabilirsiniz. 0 216 458 90 00

0 532 661 93 13

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri