Soru:"açıklanamayan sarılık"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
hocam annem 57 yaşında. bir hafta önce gözlerinde ve vücudunda sararma ve ayrıca kaşıntı şikayetiyle doktara başvurdu.yapılan tetkikler sonunda ast 1200 alt 1050 bilüribüni14 ggt128 ldh 458 alkelan fosfataz 209 bütün hepatit markırları negatif oto antikorları neg atif brucella rubella vdrl toksaplazma negatif afp 13.6 alfa 1 antitripsin ve seruloplazmin değerleri normal ptz ınr değerleri normal ultrason kc pankreas koledok safra kesesi ve yolları olagan boyutta parankim dokuları normaldır . mrcp de normal ve olagandır.hastenede yatışlı. yapılan kontrol biyokimyalarında değerlerde düşme yükselme yoktur. hastanın daha önceden herhangi bir ilac kullanımı yoktur. calcıum haricinde. kc biyopsisi gerekirmi yada başka tavsiye ve öneriniz varmı acaba neolabilir tedavide nasıl bir yol izlenebir cevaplarsanız cok sevinirim.



Doç.Dr. Yusuf AKCAN



19.05:59:27



ilginç bir hasta burada nadir olan istisnaları göz önünde tutmak lazım.son 3 ay içinde alınan ilaçlarbitkisal ilaçlar, şifalı bitkiler diye alınanlarani ve birkaç saat süren tansiyon düşüklüğü, baygınlık, iskemi,kansızlıksepsis ve bakteriyemikoledokta taş , ani tıkanma yapan küçük bir taş kolanjit yaptıktan sonra düşüp görünmeyebilir. veya ultrasonda görünmeyen bir taş koledoğu tıkar ve ani tıkanıklık olduğundan koledok veya intrahepatikler henüz genişlememiş olabilir.zehirlenmeler, bilmeden tüketilen meyve ilaçları, fare zehiri veya böcek ilaçları gibitedavide ursodeoksikolik asit faydalı olabilir. doktorunuzda önerirse uygundur düşüncesindeyim.takipte şifalar dilerim.



Kaynak: www.saglikdanis.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst