Soru:"3 lü test"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ben 31 yaşında 2.gebelikte olan bir anneyim.suan 17.haftamdayım.

test sonuclarım aşadaki gibi çıktı :

trisomy 21 için biyokimyasal risk:1:332

yaşriski 1:636

serum degerleri:

AFP :31.4 ngml 0.95

HCG:50987 mlUml 2.06

uE3 : 1.35 ngml 0.69

sonuç bölümündede şunlar yazmakta:

hesaplanan trisomy 18 riski 1:10000

trisomy 18 için istatiksel bir risk tespit edilmemiştir.

NTD tarama sonucu:

ntd için AFP (MoM : 0.95) değeri risksiz bölgede bulunmakdatır.

bu değerler ışığında tecrübelerinize dayanarak beni aydınlatmanızı ve sonucları değerlendirmenizi rica ediyorum. şimdiden alakanıza teşekkür ederim.

Doç.Dr. A.Serhan CEVRIOGLU

13.12.15:42:11

Merhaba,

Üçlü test sonuçlarınızı şöyle yorumlayabilirsiniz; 636 tane gebeliğiniz olsa bunlardan 1 tanesinde Down sendromu gelişme riski olacaktır. Toplum ortalaması da yaklaşık 800 gebelikte 1dir. Yani sizin riskiniz toplum ortalaması civarında. Bu sonuçlara göre ileri bir tetkik (genetik amniosentez) önerilmiyor. Yalnız testin güvenilirliği %70 civarındadır. Bu nedenle taramanın etkinliğini arttırmak için 22-24. gebelik haftalarında detaylı obstetrik ultrasonla anomali taramasının yapılmasını öneriyoruz. Sağlık ve mutluluk dileklerimle..

www.serhancevrioglu.com

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri