Sony Dual Shock 2 Titreşimli (PS2)

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Özellikleri

PlayStation 2 nin standart denetleyicisi olan DUALSHOCK 2, ister analog, ister sayısal modda olsun; neredeyse bütün PlayStation 2 oyunlarıyla çalışıyor. DUALSHOCK 2 ile oyun oynamak, PlayStation 2 oyun tecrübenizi daha derin, daha denetlenebilir ve daha sürükleyici hale sokuyor: Parmaklarınızın uyguladığı basınca hassas aksiyon düğmeleri, oyunun doğallığına ve akışına zarar vermeden, size bir dizi yeni denetim imkanı sunuyor.

- PlayStation 2 nin resmi denetleyicisi.

- Üç renk seçeneği: Çok oyunculu modlar için ideal.

- Bütün aksiyon düğmelerinde analog basınç hassasiyeti böylece oyundaki hareketleri her zamankinden daha hassas bir şekilde denetleyebileceksiniz. Daha ayrıntılı denetim imkanları için oyun kılavuzlarına bakabilirsiniz.

- DUALSHOCK titreşim işlevi ekrandaki hareketleri aynı anda yaşayabileceksiniz.

- İkiz analog denetim çubukları iki misli denetim, çifte avantaj.

- Akıllı ve kendi kendini ayarlayan analog sistem; her oyun için performansı otomatik olarak optimize ediyor.

- Sağlam ve dayanıklı bir çevre birimi olmasını, Sony tarafından geliştirilmiş ve üretilmiş olmasına borçlu.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri