Sonsuz Aşk Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* Sonsuz Aşk Filmi Ziyaretçi Görüşleri

deniz zengin

16.11.2007 11:35:00

harika ir filim emily karakteri eni çok etkiledi u filmi tekrar tv de görmek istiyoruz

gamze

01.08.2007 12:18:00

harika ir filmdi her hafta çıksa yinede izlerim.dicek irşey ulamıyorum tek kelimeyle süper süper

yasmin altan

30.07.2007 15:43:00

suana kadar ızledıgım fılımlerde aşkı tanımlayıcı irsey ulamamıstım hatta aşkın var olduguna ıle ınanmazdım ama u fılım dusuncelerımı deyıstırdı ask gercekten var olaılır...

ayşe

10.05.2007 12:06:00

sonsuz aşk u işte! nerede olursan ol varlığını hissettirmek...

seyhan

14.10.2006 19:54:00

u film için ne desem azz...yapılan yorumlar ne kadar iyi olursa olsun u filmin neler ifade ettiğini izlemeden anlayamazsınız...ence herkesin film arşivinde olması gereken ir film...final sahnesi son noktayı koyuyor...izlediğinize deyecek emin olun

ece demir

13.10.2006 20:33:00

film çok süper... ence tvlerde tekrar tekrar yayınlanmalı. herkesin eğenisini toplucağından eminim..

erkan can

09.09.2006 23:42:00

evet gerçekten hoş ir filmdi.

ssss

27.08.2006 19:06:00

u filmi izledikten sonra diğer filmlerin finalleri sizi tatmin etmeyecek

26.08.2006 23:24:00

süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

deemet

30.07.2006 17:48:00

filme aşık oldum çookkk güzel ama u dosyaya filmi koyun idaha izliyelim hem en çok girilrn yer olur hemde iz mutlu oluruz

irçağ altunel

28.07.2006 02:15:00

gerçekten çok hoş ir film insanı alıp çok aşka dünyalara getireilecek güçte ir yapım u filmde emeği geçen herkesi terik ederim çünkü unu fazlasıyla hakettiler
smile.gif

efin kara

26.07.2006 22:31:00

Süper ir film aradığım her şeyi uldum u filmde.hEM KORKU HEM MACERA HEM AŞK ENCE ÜYÜLEYİCİ İR FİLM

Kaynak: intersinema.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri