- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar sizi bilmem ama bana hayatta en mutluluk veren konu, karşı cins tarafından beğenildiğimi hissetmek...bunu rüyamda bile görsem gerçek bile olmasa çok mutlu oluyorum ve dünyadaki hiçbirşey beni bu kadar mutlu edemiyor...sizde de durum öyle mi ? öyle değilse bile hepimiz karşı cins tarafından beğenildiğimizi öğrendiğimizde beğenmediğimiz birisi bile olsa en azından gururumuz okşanmıştır öyle değil mi ?
peki sizce karşı cinsin beğenisini kazanmak niçin bizim için bu kadar önem taşıyor ? acaba birisi bizi beğendiğinde içimizdeki hangi zayıf duygumuzu güçlendirmiş oluyoruz ki hoşumuza gidiyor ?
acaba kendimizi sevmiyoruz ve sevgi ihtiyacımız böyle mi kapanıyor ?
yada beğenilmek bize değerli olduğumuzu mu gösteriyor ?
veya başka herhangi bir sebep mi ?
hangi duygusal nedenden dolayı bir insan karşı cinsin beğenisini kazanmayı şiddetle ister ve bunu yapabilmek için ciddi efor sarfeder ?
peki sizce karşı cinsin beğenisini kazanmak niçin bizim için bu kadar önem taşıyor ? acaba birisi bizi beğendiğinde içimizdeki hangi zayıf duygumuzu güçlendirmiş oluyoruz ki hoşumuza gidiyor ?
acaba kendimizi sevmiyoruz ve sevgi ihtiyacımız böyle mi kapanıyor ?
yada beğenilmek bize değerli olduğumuzu mu gösteriyor ?
veya başka herhangi bir sebep mi ?
hangi duygusal nedenden dolayı bir insan karşı cinsin beğenisini kazanmayı şiddetle ister ve bunu yapabilmek için ciddi efor sarfeder ?