SINAV HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN ADİL MAVİŞ HİPNOZU -1-

denizinci

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
denizdeninciler.blogcu.com
Ynt: SINAV HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN ADİL MAVİŞ HİPNOZU

Sevgili denizinci bu sene kpssye hazırlanacak biri olarak emeğine ,yüreğine sağlık diyorum art56art56 ikinciyide sabırsızla bekliyorum ttli3 sevgiyle kal kiss3

denizinci ' Alıntı:
arkadaşlar, sizler için upload etmeyi öğrendim. herkese başarılar.... kiss3

http://rapidshare.com/files/142324973/adil_mavis_1.rar.html

2. dosyayı da en kısa zamanda göndereceğim inşallah..

sevgili denizinci bunun acaba geçmişe gitmek için olan hipnozu var mı? eğer varsa sana da zahmet olmazsa, yükleyebilir misin? dusun

novos ' Alıntı:
denizinci ' Alıntı:
arkadaşlar, sizler için upload etmeyi öğrendim. herkese başarılar.... kiss3

http://rapidshare.com/files/142324973/adil_mavis_1.rar.html

2. dosyayı da en kısa zamanda göndereceğim inşallah..

sevgili denizinci bunun acaba geçmişe gitmek için olan hipnozu var mı? eğer varsa sana da zahmet olmazsa, yükleyebilir misin? dusun

maalesef arkadaşım. ben de internette adil mavişe ait hipnozlar aradım , hangi konu olursa olsun bakacaktım ama hiç bir tane bulamadım. elimde sadece sınavla ilgili olanlar var. başarılar, sevgiler..

Cevap: Ynt: SINAV HAZIRLIĞINDA OLANLAR İÇİN ADİL MAVİŞ HİPNOZU

11 yaşındaki kızımda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var. 1 yıl ilaç kullandık. 6 aydır ilaç kullanmıyoruz. birçok sorunumuz var. bunlardan birisi sınavla ilgili. Verim alabilmek için nasıl dinlememizi önerirsiniz. paylaşımız için teşekkür ederim.

Paylaşımın için teşekkürlerr. stresimi azaltmak için çok iyi geldi. ilk dinleyişimde o kadar çok rahatlamışım ki uyuya kalmışımy789

arkadaşlar bir hafta dinlemek gerektiğini söylüyor şart mı?Bide ben ilk dinleyişimde çok etkilendim yani ders çalışasım geldi sonra dinlediğimde aklıma başka olumsuz düşünceler geliyor bu hipnozu etkiler mi?Dinlemeye devam ediyim mi?

arkadaşlar bu adamın son sigaram diye bir kitabı var yanında sigara bırakma hipnoz cd hediyeli. alan ve teknikleri uygulayan varmı ?

Nasıl iniyor bi türlü beceremedim bi yardımcı olun,!!! ltfnnnn

Linke tıkladıktan sonra free user seçeneğini tıkla, belli bir saniye vericek dolduktan sonra download seçeneğinden bilgisayarına indiriceksin. Ama bazen inmediği de oluyor. Farklı zamanlarda indirmeye çalış...

arkadaşlar ben anlamadım4897 ne işe yarıyo bu hipnoz konsantrasyonu falan mı arttırıo.valla öleyse çok süper sevinclibenim çok ihtiyacım var.hayatım boyunca öyle aman aman çalışkan bi öğrenci olamadım day789

Merhaba
Daha önceden Adil Maviş ismini hiç duymamıştım.
Merak ettiğim için indirdim ve bugün dinledim.
Çok iyi.
Programıma aldım.
Her gün en az bir kez dinlemeyi planlıyorum.
Biraz önce ikincisini gördüm,daha önceden eklemişsiniz.
Şimdi onuda merak ettim.
İndirip dinleyeceğim.
Emeğiniz için Teşekkür Ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri