Sigarayı bırakana ödül

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
LG Mobile'ın Swissotel'deki lansmanında sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, sekiz yıldır bıraktığı sigaraya, son dönemde bir kaç tane içerek başladığını ancak sigarayı bırakanlara da ödül vereceğini açıkladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Swissotel'deki bayi toplantısından önce medya mensuplarıyla görüştü. Elinde sigarayla çekilen fotoğraf karesinin hatırlatılması üzerine ?Sekiz senedir sigarayı bırakmıştım. Son iki aydır, en fazla beş tane sigara içiyorum. Tekrar başlıyorum anlamına gelmez. Ayrıca sigarayı bırakanlara 1 milyar lira ödül veriyorum? diye konuştu.

Ben yolumdan dönmem

Çete davası kapsamında Ankara?da gözaltına alınarak ifadesine başvurulan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yaşadığı sıkıntılı günleri unutmaya çalışıyor. Swissotel'de önceki gece sahneye çıkan ünlü türkücü, "Yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşmak bana düşmez. Ben insan olarak ve daha ağır şeyleri kaldıracak güçteyim. Allah bana o gücü vermiş. Bu tür şeyler bizi yolumuzdan geri çeviremeyecek. Hiç üzülmüyorum. Ben halimle çok iyiyim ve de insanlara enerji veriyorum. Pozitif enerji veriyorum. Bende de negatif değil, pozitif enerji var. Üstüme yayılan bütün negatif enerjilere rağmen pozitif bir şekilde çalışmama devam ediyorum" dedi.

Sit-com dizi çekecek

Yönetmen Sinan Çetin ile görüştüğünü ve 20 gün içerisinde sit-com projesine start vereceklerini de belirten Tatlıses, işinin hamalı olduğunu belirterek, "Gömleklerimle, uçağımla, lokantamla, otelimle, inşatlarımla uğraşırım ve insanlarla uğraşırım. İnsanların kötü gününde yanında olmaya uğraşırım" diye konuştu. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadının olduğu sözünün hatırlatılması üzerine Tatlıses, medya mensuplarına dönerek ?Bana bir tane bulun gideyim alayım? diyerek espri yaptı. Basından eş isteyen İbrahim Tatlıses, ?Ben nasıl evleneyim, bu dar günde, bu kadar iş arasında evlenmek? diyerek evliliğe sıcak bakmadığının altını çizdi.

Kaynak : Bayposta.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri