Sigara yasağında "müfettiş" olacak

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Meclis'te kabul edilerek yasalaşan sigara içme yasağına Yeşilay'dan destek geldi. Sağlık Bakanlığı, Yeşilay ve Dünya Sağlık örgütü temsilcilerinin ortaklaşa hazırladıkları projede Yeşilay, gönüllü müfettiş olacak. Denetimlerde yasayı ihlal edenleri önce ikaz edecek, uyulmadığı takdirde ise, sigara yasağını delenlere ceza kesilmesini sağlayacak.

Yeşilay'dan yapılan açıklamada, özellikle denetim ve takip konusunda devlete önemli destek verileceği belirtildi. Açıklamaya göre, Yeşilay, proje kapsamında, kamu kurumları başta olmak üzere, özel sektör için de sigaranın yasak olduğuna dair levhalar hazırlayacak. İnsanları bağımlılık konusunda uyararak sigarayı bırakmak isteyenlere rehberlik hizmeti verecek.

OKULLARDA YEŞİLAY KOLLARI CANLANDIRILACAK

Açıklamada, okullardaki Yeşilay kulüplerinin hızla canlandırılması ile öğrencilerin sanat ve spor aktivitelerine faal olarak katılması projedeki önemli unsurlardan biri olarak ifade ediliyor. öğrencilerin bilinç düzeyinin arttırılmasının hedeflendiği proje kapsamında bol miktarda görsel materyal kullanılacağının belirtildiği açıklamada, rehber öğretmenler için Yeşilay Eğitim Uzmanı seminerleri verileceğinin altı çiziliyor. Yeşilay açıklamasında ayrıca ilköğretim okullarından başlayarak bağımlılık konusunda uzman bir kadro ve profesyonel rehber danışmanlar öncülüğünde, toplumu bilinçlendirme çalışmalarının hızla süreceğini de ifade ediyor. Açıklamaya göre, Yeşilay'ın da yer aldığı proje ile, dört ay sonra yürürlüğe girecek yasanın iyice benimsenmesi ve uygulamada çıkabilecek sorunların asgariye indirilmesi hedefleniyor.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri