Sessiz felç olabilirsiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Atrium kasılması olarak bilinen kalp ritim bozukluğu yaşayan 65 yaş ve üzeri insanların sessiz felç geçirme riskinin 2 kat daha fazla olduğu açıklandı. Sessiz beyin enfarktüsü olan beyin rahatsızlığının beyine giden damarlarda kanın pıhtılaşması sonucunda olduğu biliniyor.

Bu sonuçlar orta yaş döneminde kalp ve damar hastalıklarının erken teşhisinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamış oluyor. Araştırma süresince ortalama 62 yaşında olan 2000 kişinin beyin MRları incelendi. Sonuç olarak katılımcıların %10.7sinin beyninde hiçbir belirti olmaksızın felç olduğu görüldü. %84ünün beyninde ise sadece bir doku bozulması olduğu gözlemlendi.

Uzmanlar bu kişilerin felç riski taşıyıp taşımadıklarını incelediler ancak bulabildikleri tek sonuç ritim bozukluğu olan kişilerin 2 kat fazla felç riski taşıdığı oldu. Şimdi uzmanlar ritim bozukluğu tedavi edildiği zaman sessiz felç riskinin azalıp azalmadığını inceliyorlar.

Kaynak: saglicaklakal.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri