rüyamı anlatıyorum çok ilginç

mete_sahin

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi kaç ay önce gördüğüm rüyamı anlatayım

okulda hiç konuşmadığım selam vermediğim hatta ismini bile bilmediğim sadece yüzünü gördüğüm bir kisi okulun bahçesinde dolanırken yanıma gelip SEN DÜNYANIN EN BÜYÜK DEVRİMCİLERİNDEN BİRİSİ OLACAKSIN dedi ne anmlama geliyor kimseye anlatmadım rüyamı ilk defa burdaya anlatıyorum
bugüne kadar da ununtmadım nedense yoksa geleceğin Deniz Geçmiş'i Atatürk'ü Hitleri mi olacam :)

Rüyan ne anlama geliyor bilmiyorum ama dikkat et de içeri almasınlar. Malum rüya görmek de suç sayılabilir canım memleketimde. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri