Rektörden meslektaşına tazminat davası

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İZMİR'de Dokuz Eylül üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Emin Alıcı, iki yıl önce yapılan Tıp-Vak (DEü Tıp Fakültesi ve Hastanesi Vakfı) toplantısında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü Prof.Dr. Cavit Çehreli'ye 3 bin YTL'lik manevi tazminat davası açtı.



Prof. Dr. Emin Alıcı, avukatı Taylan Erol aracılığıyla mahkemeye başvurdu. Prof. Dr. Alıcı dava dilekçesinde, Tıp-Vak ile ilgili çalışmalar doğrultusunda, yasa ve vakıf senedi hükümleri gereğince olağan genel kurul toplantısı yaptık. Bu kararı yönetim kurulu aldı. 17 Ağustos 2005'te de Rektörlük Brifing Salonu'nda toplantı yapıldı. Toplantıya Prof.Dr. Şebnem özkan, Prof.Dr. Eran Nakoman, Prof.Dr. ömer Harmancığolu ve Genel Müdür sıfatıyla Prof.Dr. Atay Ataberk katıldı. Bu kişiler ile birlikte gündem maddesi ve Vakfın çalışmalarını tartışıyorduk. Bu sırada Prof. Dr. Cavit Çehreli, bana hakaretlerde bulundu. Kendisi bana hitaben üçkağıt yapıyorsunuz. Her türlü üçkağıdı yapıyorsunuz. Sözümden de geri dönmem' dedi. Tekrar edip sözlerinin arkasında olduğunu belirtti. Bu sözleri tutanağa geçti. Şahsıma ve mesleğime yönelik ağır ithamlarda bulundu. Psikolojim etkilendi. Kendisinden davacıyım. Manevi olarak yıprandım'' dedi. Prof. Dr. Alıcı, Prof. Dr. Çehreli'nin kendisine 3 bin YTL tazminat ödemesini istedi.



Prof. Dr. Cavit Çehreli ise bu sözleri kendisine değil ortaya söylediğini belirtti. İzmir 6'ıncı Sulh Hukuk Mahkemesi'ndeki davanın duruşması, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.



Prof.Dr. Emin Alıcı'nın şikayeti üzerine Prof.Dr. Cavit Çehreli hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle İzmir 3'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan Hakaret' davasının da henüz sonuçlanmadığı belirtildi.DHA
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst