Pratisyen hekim hangi hallerde başhekim olarak atanabilir?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliğinin 110. maddesinde eğitim ve

araştırma hastanelerinin; servis ve laboratuar şefleri veya şef yardımcıları

ile tıp alanında doçent veya profesör tabipler arasından, Sağlık Bakanlığınca

atanacak baştabipler tarafından yönetileceği, diğer hastanelerin ise; uzman

tabipler veya tıp alanında doktora yapmış tabipler yada iktisat, işletme, kamu

yönetimi, hukuk, maliye, sağlık yönetimi, muhasebe alanlarında lisans, yüksek

lisans veya doktora eğitimi almış tabipler arasından, Sağlık Bakanlığınca atanacak

baştabipler tarafından yönetileceği hüküm altına alınmıştır.

Yönetmeliğin söz konusu maddesi uyarınca eğitim hastaneleri dışındaki devlet hastanelerine Sağlık Bakanlığınca atanacak başhekimin;

—Uzman tabipler

—Tıp alanında doktora yapmış tabipler

—İktisat, işletme, kamu yönetimi, hukuk, maliye, sağlık yönetimi, muhasebe alanlarında lisans, yüksek lisans veya doktora eğitimi almış tabipler

Arasından atanması gerekir.

Bulunduğunuz hastanede başhekim olarak görev yapan pratisyen hekim eğer iktisat,

işletme, kamu yönetimi, hukuk, maliye, sağlık yönetimi, muhasebe alanlarında

lisans,
yüksek lisans veya doktora eğitimi almış ise Bakanlığın tasarrufu

doğrultusunda sözü edilen pratisyen hekimin başhekim olarak atanmış olmasında

mevzuata aykırılık yoktur.

Kaynak: memurlarnet

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri