otohipnoz...

ac_milan_ac

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba benim yaşım 15.hemen sorularıma geçicem.

1)yaşım hipnoz için uygun mudur?

2)ben bir kaç kez denedim otohipnozu ama tam yapamadım.otohipnoza girmek için kaslarımı gevşettim.sonra gözlerimi kapattım.uykum gelmişti.sonra 20 basamaklı merdivenden aşağı indiğimi hayal ettim.ama ara sıra kafam başka düşüncelere dalıp gidiyodu.hipnoza girdim mi bilmem ama gözlerimi açtığımda hani normalde uykudan kalktığınızda serserm olursunuz ya öyle oldum.ama uyumuyodum.uyuyo gibiydim ama dışarıdaki seslerin hepsini duyuyodum.acaba teknik doğru mu?

3)hipnoz zarar verir mi?

sağolun

Bilinçsizce uzman yardımı almadan hipnoza girmeye çalışmanın yarardan çok zararı olduğunu okumuştum.

nazendem'in dediği gibi tam olarak öğrenmeden yapmak zararlı olabilir. Hipnoza geçmiş gibi durmuyorsun. Bir süre gözlerini kapatıp bir cennet bahçesini hayal etmek de aynı sersemliği yaratıyor.
Her şeyi detaylı öğrenmeden bu işe girişmemeni öneririm ben. Yaşla ilgili bir şeyi olduğunu bilmiyorum. Ama yeterli olgunluğa sahipsen neden olmasın. Tabii bu sadece benim düşüncem.
Sevgiyle

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri