olumlu konuşma

gulumser1

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
bende telkinleri dinlemeye başladıktan sonra şakadan dahi olsa olumsuz hiçbir cümle kurmak istemiyorum,bilinçli bir şekilde karşımdakilerle konuşurken kelimeleri seçmeye özen gösteriyorum,ve bunu yaparken kendimi zorlamıyorum olağan birşeymiş gibi hep olumlu konuşmak,yazmak istiyorum,ve çok mutlu hissediyorum kendimi956k

Aynen bnde telkinlerden sonra sadece olumlu cümleler kullanmaya dikkat ediyorum.Olumlu duygular aşılayan müzikler dinliyorum.İzlediğim tv programlarının komik ya da toz pembe hikayeler içermesine dikkat ediyorum.girlhaha Pozitif insanlarla birarada bulunmaya gayret ediyorum.Kısacası günlük hayatımı olumlu yaşamaya çalışıyorum.smil56

teşekkürler ben de olumsuz hiç bir cümle kurmuyorum

olumlu olmak beraberinde mutluluk ve huzur getiriyor

Evet bencede kesinlikle iyi hissettiriyor.
Ben artık kendimi geçtim, arkadaşlarım olumlu cümle kurmadığında onlara müdahale ediyorum.y789

bende telkinleri dinlemeye başladıktan sonra şakadan dahi olsa olumsuz hiçbir cümle kurmak istemiyorum,bilinçli bir şekilde karşımdakilerle konuşurken kelimeleri seçmeye özen gösteriyorum,ve bunu yaparken kendimi zorlamıyorum olağan birşeymiş gibi hep olumlu konuşmak,yazmak istiyorum,ve çok mutlu hissediyorum kendimi956k
Ne kadar harika. Böyle olumlu etkilerin olması çok sevindirici. Sevgilerle Gülümser...

telkinleri dinlemenin bende de büyük etkileri oldu daha ilk başladığım günden itibaren sindirim sistemimde hızlanmalar oldu her konuşmam da olumlu cümleler seçmeye başladım önceleri bana haksızlık edenleri dinleyip geçiyordum onları kırmamak adına ama şimdi istediğim tarzda konuşuyorum adeta kendime güvenimde arttı bunun gibi bir çok değişiklikler var.bu siteyi kuran ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki varız.

telkinleri dinlemenin bende de büyük etkileri oldu daha ilk başladığım günden itibaren sindirim sistemimde hızlanmalar oldu her konuşmam da olumlu cümleler seçmeye başladım önceleri bana haksızlık edenleri dinleyip geçiyordum onları kırmamak adına ama şimdi istediğim tarzda konuşuyorum adeta kendime güvenimde arttı bunun gibi bir çok değişiklikler var.bu siteyi kuran ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki varız.

Harika gelişmeler bunlar.Tebrik ederim ilkimce arkadaşım..25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri