- Reaksiyon puanı
- 0
Odtü Öğretim Elemanları Derneği (ODTÜ OED
AdresODTÜ GÜNEŞEVİ 06531 Çankaya,Ankara
2.Adres
Telefon: (3129 210 42 25 Faks:312 210 42 25
Eposta
oed@metu.edu.tr
Web adresi
www.metu.edu.tr/home/wwwoed
Kuruluş: 1990
Üye Sayısı: 297
Yönetim Kuruluİnci Gökmen,Olgu Çalışkan
Çalışan Sayısı1
Yurt Dışı temsilcilik0
Amaçlarüyelerinin ortak sosyal, hukuksal, ekonomik, dinlenme, kültürel, mesleki ihtiyaclarını karşılamak, üniversitedeki bilimsel çalışmaları geliştirmek, bilimsel araştırmalar düzenlemek ve akademik yaşamın her aşamasında bilimsel ölçüt ve düşüncelerin egemenliğini korumak ve sağlamaktır.Dernek üyelerinin ortak sosyal, hukuksal, ekonomik, dinlenme, kültürel, mesleki ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık oturumlar, seminerler, konferanslar, paneller, sempozyumlar, toplantılar, sergiler ve yarışmalar düzenler, yayınlar yapar, ödüller koyar ve benzer amaçlar taşıyan öteki Kuruluş: larla işbirliği yapar.
çalışmalarKamu yönetimi temel yasa tasarısı taslağı üzerine görüşler.
AdresODTÜ GÜNEŞEVİ 06531 Çankaya,Ankara
2.Adres
Telefon: (3129 210 42 25 Faks:312 210 42 25
Eposta
oed@metu.edu.tr
Web adresi
www.metu.edu.tr/home/wwwoed
Kuruluş: 1990
Üye Sayısı: 297
Yönetim Kuruluİnci Gökmen,Olgu Çalışkan
Çalışan Sayısı1
Yurt Dışı temsilcilik0
Amaçlarüyelerinin ortak sosyal, hukuksal, ekonomik, dinlenme, kültürel, mesleki ihtiyaclarını karşılamak, üniversitedeki bilimsel çalışmaları geliştirmek, bilimsel araştırmalar düzenlemek ve akademik yaşamın her aşamasında bilimsel ölçüt ve düşüncelerin egemenliğini korumak ve sağlamaktır.Dernek üyelerinin ortak sosyal, hukuksal, ekonomik, dinlenme, kültürel, mesleki ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık oturumlar, seminerler, konferanslar, paneller, sempozyumlar, toplantılar, sergiler ve yarışmalar düzenler, yayınlar yapar, ödüller koyar ve benzer amaçlar taşıyan öteki Kuruluş: larla işbirliği yapar.
çalışmalarKamu yönetimi temel yasa tasarısı taslağı üzerine görüşler.